П`ятниця, 29.03.2024, 13:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Серпень » 22 » «Будь в віках щаслива Україно!»
14:54
«Будь в віках щаслива Україно!»

19 серпня на одне з найбільших релігійних  християнських свят Преображення Господнє (Яблучний Спас), в приміщенні бібліотеки с.Брусниця, відбувся черговий захід гра – концерт приурочена 26-річниці Дня Незалежності України під назвою «Будь в віках щаслива Україно!»

Інтелектуальне  гра -  складалася  з п`яти конкурсів, а саме: «Історична вікторина», «Географічний», «Народознавчий», «Танцювальна розминка» та «Літературний».  В грі брали участь 8 учасників, які випадковим жеребом були поділені на дві команди:

  • «Синіх» - капітан - Калинчук  Михайло, Николайчук Михайло, Присяжнюк Богдана та Косовець  Дмитро;
  • «Жовтих»  -  капітан  - Гуля Василь, Завялець Ангеліна, Лакуста Кароліна, та Дарина Никифорець.

За ходом гри слідкували журі в складі поважної гості свята, яка за збігом хороших обставин відвідала бібліотеку,  а  саме  - директор обласної універсальної наукової бібліотеки ім.М.Івасюка – Наталія Миколаївна Філяк, яка очолювала склад журі, також – Тетяна Миколаївна Жих та Марія Василівна Даскалюк представники від батьків учасників клубу за інтересами «Дитячий театр книги «Веселка», який працює при книгозбірні. Протягом гри не доводилось нікому нудьгувати, поки в перерві між конкурсами журі підраховували зароблені бали, юні учасники  дарували  усім присутні  вірші  пісні, які прославляли нашу неньку Україна, також веселу сценку  від  народних героїнь українського села Палажки  і Параски. Усі без виключення юні аматори виконали свою місію артистів, а саме ; Ведучі Крістіна Лемко та Каріна Сливчук, Баба Параска – Яна Мельничук Палажка – Дарія Мельничук, Дмитро Нуцул,  Олександра Косовець, Олег Фальоса, Яна Мельничук, Георгій Даскалюк, Юля Мельничук та Анна Жих.

За результатами  гри зі значним відривом  перемогла команда « Жовтих».  Усі учасники команд  за участь та перемогу отримали  похвальні грамоти та подяки  за підписом  та особисто від голови журі  - Наталії  Миколаївни  Філяк.  Також  не оминула нагорода похвальними грамотами і самих юних аматорів.

Приємно, що підсумовуючи гру – почесний гість свята Наталія Миколаїна, отримала хороші враження від присутності на бібліотечному заході озвучила гарний вердикт, а незважаючи на перемогу чи поразку, усі учасники святкової гри та глядачі залишали приміщення  бібліотеки з веселим святковим  настроєм.

 

                                                                                                         Юрій Понич

                                                                                                -  бібліотекар, бібліотеки

              с.Брусниця

Категорія: Новини | Переглядів: 356 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright ucoz.ua © 2024