Четвер, 25.04.2024, 14:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 16 » Диплом Суперчитача України здобуто!!!
12:35
Диплом Суперчитача України здобуто!!!

Далеко-далеко , за краєм світу, а може , зовсім близько , відразу за твоєю книжковою шафою, сховалось від пересічного ока Королівство «Буквордс». Тисячоліттями воно манить до себе юних книжкових дослідників.

10-13 травня у м. Львів, у приміщенні Палацу мистецтв, відбувався дитячий форум під час якого проходила велика просторова гра-квест «8 ключів БУКВОРДСУ».

Щоб потрапити до «Буквордсу», необхідно було відкрити третю …ні ! четверту книжку на другій полиці зверху на дванадцятій сторінці, прочитати 5 рядок знизу … саме так відкривався магічний портал до Королівства!

Тобто , щоб побувати на землях Королівства «Буквордс» та отримати Диплом Володаря Королівства Буквордс, потрібно було спочатку прочитати багато , багато книжок, потім взяти активну участь у конкурсі «Книгоманія - 2018» та отримати перемогу на ІІІ обласному рівні.

Можливість побувати на цьому форумі отримав «Найкращий читач Кіцманщини» та «Найкращий читач Буковини» - Микола Краснов.

Він , разом із переможцями з усієї України, побував у казковому світі земель Буквордсу , де зустрілися з казковими героями, привидами , монстрами, принцесами, драконами та прибульцями. Мав можливість брати активну участь у майстер-класах, читаннях з письменниками, конкурсах, які проводили жителі земель Королівства «Буквордс». На кожній землі всі учасники мали отримати по ключу.

У «Печері Жахайликів» відбувалися захоплюючі історії , зустрічі з письменниками , видавничий квест для тих , хто готовий був поборотися зі своїми страхами та отримати Ключ Відваги.

У «Камелоті» сміливі лицарі та придворні дами вправлялися у спритності , бо і до лицарського турніру, і до королівського балу потрібно бути готовим заздалегідь. Пройшовши випробування, учасники отримували Ключ Енергійності.

Потрапивши у «Задзеркалля» , можна було опинитися за лаштунками сцени, де діє магія музики, танцю та театру! Акторська майстерність , музичний слух, вокал це ті таланти , які допомагали здобути Ключ Перевтілювання.

«Галактична імперія», де проживають мислячі істоти (ми звемо їх Джедаї) вміють користуватися Силою , щоб отримувати Магію та Магічні можливості, привітно зустрічала учасників , які бажали навчитись правильно скористатись силою для того , щоб спрямувати її на захист миру та розвиток Буквордсу! Навчившись магічних знань , отримував Ключ Винахідництва.

Ключ Людяності потрібно було знайти в «Зачарованому лісі», де дикі тварини, дика природа… чи дикі люди ? Тільки дізнавшись, як жити у гармонії з природою, орієнтуючись в картах, давши відповіді жителям Зачарованого лісу , як потрібно дбати про екологію, можна було отримати даний ключ.

Завітавши до «Ігросфери» довелося добряче покрутити мізками , щоб отримати Ключ Кмітливості , адже настільні ігри та ребуси – це для кмітливих дітей.

Щоб отримати Ключ Творчості потрібно було прийти на «Галявину Єдинорогів» , де на тебе вже чекали творчі майстер-класи. Кожен учасник міг в одну мить стати художником, ілюстратором, скульптором, ремісником . Все що створюють люди цієї професії в цілому, можна об’єднати одним словом – прекрасне!

Останній найважливіший ключ , Ключ Пам’ятливості можна було здобути побувавши у «Долині Драконів». Дракони завжди були хранителями надприродної сили, мудрості та прихованих знань. Більшість з них живе в музеях та бібліотеках у Долині Драконів, тому, тільки переконавши їх поділитись своїми знаннями , можна було отримати даний ключ.

Дуже приємно відмітити , що «Найкращий читач Кіцманщини» та «Найкращий читач Буковини» - Микола Краснов привіз зі Львова диплом «Суперчитач України» та диплом «Володарь Буквордсу» , зумівши пройти усі випробування та зібравши потрібні для перемоги 8 ключів.

Книгомани України мали можливість побачити прекрасну архітектуру м. Львова, милуватися чарівною природою ботанічного саду Львівського національного університету ім. І.Франка, проявити ерудованість під час Брейн-штормінгу «Як довести підліткам, що читати не страшно» , провести цікаво дозвілля на вечірці у стилі «Гаррі Поттер» та найцікавіше, побувавши у Львівській обласній бібліотеці для дітей, поспілкуватись з українськими письменниками Олегом Чаклуном та Іваном Андрусяком.

Тож, діти, багато читайте. Активно беріть участь у конкурсі дитячого читання «Книгоманія», вигравайте можливість поїхати до прекрасного м. Львова. Адже віддані й захоплені читачі виростають хорошими людьми і відрізняють добро від зла. Тільки ті, хто читає багато книжок в дитинстві, зможуть розв’язати мирно всі суперечки заради розквіту і миру на нашій прекрасній , єдиній у всесвіті Землі.

ФОТОЗВІТ

Категорія: Новини | Переглядів: 391 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright ucoz.ua © 2024