Субота, 27.04.2024, 05:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 19 » Дитяче свято: «По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай»
15:56
Дитяче свято: «По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай»

Немає на нашій землі жодної християнської хати, де не було б образа святого Миколая. Немає душі, котра б не горнулася до цього святителя, не зверталася до нього зі своїми потребами, бо кожен знає, що він колись, за свого життя, був добродієм і помічником для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку допомоги в нашій біді. А діти люблять його майже як казкового персонажа, котрий, однак, цілком реально приносить їм однієї чарівної зимової ночі подарунки.

У грудні, в гарну тиху ніч Зорі,

 як мільйони свіч,

Що світять вниз на рідний край,

 Де всюди  ходить, Святий Миколай.

Тому святий Миколай – один з найулюбленіших божих угодників нашого народу. Традиційно цього дня, а саме 19 грудня, повсюди готуються заходи, пов’язані зі святим Миколаєм. Це стало гарною традицією, виявом доброти і любові до найдорожчого, що є в нашому житті – наших дітей.

Наші маленькі читачі дитячої бібліотеки  з нетерпінням теж чекали цього дня. Чекали на подарунки від Святого Миколая та на чудове і загадкове дитяче  свято  в бібліотеці .

 І ось, нарешті, відбулося це яскраве, казкове свято, котре присвячене дню Святого Миколая. В бібліотеці зібралося багато дітлахів в передчутті казкового дійства. І це не дивно, адже з кожним роком заходи в бібліотеці все креативніші та сучасніші. Все більше дітей із задоволенням стають активними учасниками цих свят.

   Так, в читальному залі бібліотеки,  для дітей Кіцманського НВК та маленьких читачів , працівники  бібліотеки провели свято до дня Святого Миколая Чудотворця:  «По Вкраїні з краю в край ходить Святий Миколай»

 Ведуча ( господиня) заходу бібліотекар  відділу обслуговування Савчукевич Н.Д . та Капосниця (Рейкало Олександра, учениця  7-А класу Кіцманського ЗНЗ І-ІІІ ст.) підготували для дітей гарне свято у формі ігор, конкурсів, розповіли  дітям  хто  такий  Cвятий  Миколай. В цій затишній, святковій атмосфері з уст маленьких читачів лунали пісні, вірші. Впродовж свята дітлахи відгадували загадки «Як не знаєш – розпитаєш, коли мудрий – відгадаєш», відповідали на питання  вікторини «У світі казки чарівної».  До свята в бібліотеці була оформлена книжкова виставка «Святий Миколаю  прийди до нас з раю»

Бевцик Яночка та Довбуш Олеся , учні Кіцманського ЗНЗ І –ІІІ ст. виконали  пісні «Ой хто, хто Миколая любить»  та «Святий, Святий Миколай», а всі   дітки  розказували Святому Миколаю віршики.

За свої старання, добру поведінку і віру в чудеса присутні були віддячені подарунками від Миколая.

Зі щирими усмішками на обличчях дітки обмінювались своїми враженнями про подарунки, які приніс Святий Миколай. По закінченні свята дітлахи з великим задоволенням переглянули цікаві, повчальні книги та журнали,  які були представлені на виставці.

Колектив дитячої бібліотеки щиро вдячний  за матеріальну допомогу в проведенні свята Святого Миколая начальнику  Кіцманського  відділення Укргазбанку Ковальській Розалії Василівні, завдяки якій, дітки отримали подарунки від Святого Миколая. 

 

   

  Завідуюча районною

дитячою бібліотекою                                          Довбуш Б.В.

Категорія: Новини | Переглядів: 390 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Copyright ucoz.ua © 2024