Субота, 27.04.2024, 03:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Листопад » 30 » Година доброти: «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих , гарних слів»
17:44
Година доброти: «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих , гарних слів»

Година доброти:

«Нехай комусь тепліше стане

від наших добрих , гарних слів»

( до Міжнародного дня інвалідів)

3 грудня  відзначається  Міжнародний день інвалідів.

Знаємо, що люди, діти з особливими потребами дуже тонко, чутливо сприймають світ і все, що в ньому діється. Так як вчителі, професори, книжки вчать нас різних знань, так особливі люди навчають нас любові, бути щирими, добрими, гуманними.

 З великою  відповідальністю працівники  дитячої районної бібліотеки  відносяться до  читачів – дітей з обмеженими  фізичними можливостями. Саме тому до Міжнародного дня інвалідів  ними було проведено годину доброти:   «Нехай комусь тепліше стане від наших добрих , гарних слів» для дітей - інвалідів із центру соціальної реабілітації «Дзвіночок» м. Кіцмань. Бібліотекар читального залу Андроник М.І. розповіла багато цікавого про добро, яке треба робити людям. Краснов Микола, учень 6 класу Кіцманської гімназії   розповів  легенду про «Янгола доброти», Корзун Артем учень 4- А класу Кіцманського ЗНЗ І-ІІІ ст. продекламував вірші про «добро  та милосердя». А вихованці  Кіцманської  музичної школи Бевцик Яночка та Руснак Анастасія порадували їх піснями, кращі читачі районної дитячої бібліотеки  вітальними віршами. Вони захопили всіх присутніх оптимізмом, життєрадісністю й життєлюбством, вірою в добро й в людей.  В кінці свята дітки отримали  солодощі та розмальовки .

Такі зустрічі формують у здорових дітей любов і повагу до дітей з обмеженими можливостями. Виховують чуйність, співчуття та гуманне ставлення до них. Всі дітки  з радістю спілкувались  на рівні. Все це  є   ще   одним  кроком  до  їх  одужання та   відчуття   про  те,   що  ними  також   хтось  опікується  та  приділяє  увагу.

Хочеться щоби щодня в серці кожного з нас було відчуття необхідності проявляти турботу й гуманне ставлення до людей та дітей,  які найбільш незахищені в нашому суспільстві. 

 

 

Завідуюча районною дитячою бібліотекою                Довбуш Б.В..

Категорія: Новини | Переглядів: 413 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright ucoz.ua © 2024