Вівторок, 07.05.2024, 11:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 4 » Година спілкування: «Подивіться на нас - ми такі як і ви»
11:31
Година спілкування: «Подивіться на нас - ми такі як і ви»

Година спілкування:

 «Подивіться на нас - ми такі як і ви»

(до Міжнародного дня інвалідів)

В календарі грудень, і в перші дні цього місяця зими вся країна відзначає Міжнародний день інвалідів, який затверджений Указом Президента України від 27 листопада 1993 року. З того часу   наша держава і  відзначає цей день. За останні роки чисельність людей з вадами здоров’я в Україні, на жаль, зросла більш ніж на півмільйона. Причиною цього є природні катаклізми, техногенні катастрофи, забруднення навколишнього середовища, дорожньо-транспортні пригоди, вроджені патології та хронічні захворювання тощо.

Оскільки люди, діти  з обмеженими фізичними можливостями мають дефіцит спілкування і прагнуть розширити круг своїх знайомих дитяча  бібліотека щорічно організовує для цієї групи  різні  масові заходи. Не став винятком і цей рік.

В теплій, задушевній атмосфері  в центрі соціальної реабілітації «Дзвіночок» м. Кіцмань пройшла  година  спілкування «Подивіться на нас – ми такі як і ви»

Говорили про  життя та головне призначення людини - доброту в душі та уміння співчувати. Як закликав великий український філософ Григорій Сковорода: «Люди, будьте людяними! Це наш перший обов`язок».  Це звернення філософа залишається актуальним і сьогодні.

Бібліотекар читального залу - Андроник М.І.  цікаво спілкувалась з дітьми. Максим Ткачук (постійний відвідувач бібліотеки) розповів діткам легенду про «АНГЕЛА ДОБРА» . Маленькі читачі бібліотеки (учні 2- А класу Кіцманського ЗНЗ І –ІІІ ст.:Слободян Маргарита, Гешко Яна, Савчук Вадим  читали  вірші про  добро, щастя та мир. А на завершення нашого спілкування прозвучали веселі пісні  у виконанні нашої зірочки, переможниці різних вокальних конкурсів - Бевцик Яночки.

В кінці свята дітки отримали  солодощі  та розмальовки завдяки  Кіцманським підприємцям.

Не лінуйтесь робити добро,
Лише зла не бажайте нікому,
Бо воно, як велика гора,
Стане вам на шляхові земному.
Правда в світі є дуже проста:
Сонце землю теплом зігріває,
А людину - її доброта
І любов у житті прикрашає.

Категорія: Новини | Переглядів: 586 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright ucoz.ua © 2024