Вівторок, 16.04.2024, 13:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Грудень » 22 » «Із неба в український край йде зимовий Миколай»
16:40
«Із неба в український край йде зимовий Миколай»

Є свято гарне в Україні.

Є свято казки чарівне,

Що Миколай в святій ряднині

Слухняним ласощі несе.

 

Це свято раз буває в році.

Воно нікого не мине.

Бо Миколай святий із неба

В оселю кожну зазирне.

19 грудня у приміщенні читального залу Кіцманської районної дитячої бібліотеки відбулося чарівне свято «Із неба в український край йде зимовий Миколай».

На святі були присутні гості : Леся Іванівна Герман – помічник обласного депутата , Андрія Дмитровича Маковея та Петречук Світлана Степанівна –громадська діячка м. Кіцмань, представники від міської та районної ПО ВО «Батьківщина», Орися Миколаївна Сухолотюк – директор Кіцманської ЦБС, батьки наших маленьких читачів.

Під час свята дорослі та діти, які завітали на захід мали можливість переглянути пісочну анімацію «Святий Миколай», почути вірші про життя та добрі справи Святого, які розказали активні читачі нашої бібліотеки:

Сухолотюк Кирил, Ключинський Максим, Кошурба Григорій, Корзун Артем, Бужак Альбіна та Кароліна, Антонюк Софія, Рихло Анастасія , Тарас і Назар, Сташко Альона, Гілюк Мар’яна , Андроник Вікторія. Потішила пісеньками «Ходить по землі святий Миколай», «Миколай» Яночка Бевцик .

Здивували усіх також незвичайні гості : Паж запросив у казкову мандрівку та покликав Добру фею, яка розказала діткам про силу добра. Хотіли спокусити діточок робити погані справи Ябіда та Лінь , але й вони зрозуміли , що не правильно на світі жили. Злетіли з неба два Ангелики і покликали на свято Святого Миколая. Він провів з дітками хвилинку добра, щоб зрозуміти чи знають вони , які повинні бути добрі люди та побажав дітворі, щоб вони росли здоровими , були чемними, слухались батьків та учителів.

За свої старання, добру поведінку і віру в чудеса присутні були віддячені подарунками від Миколая.

Роль казкових героїв зіграли: Кароліна Гаврилюк, Яночка Бевцик, Миколка Краснов, Савчукевич Ангеліна,Олександра Бажан, Ірина Бажан.

Свято підготували та провели працівники районної дитячої бібліотеки: Мирослава Андроник, Наталія Савчукевич, Алла Краснова.

Колектив Кіцманської районної дитячої бібліотеки щиро вдячний за матеріальну допомогу в проведенні свята Святого Миколая депутату Чернівецької обласної ради, голові районної ПО ВО «Батьківщина» Андрію Дмитровичу Маковею, завдяки якому , дітки отримали подарунки від Святого Миколая.

Категорія: Новини | Переглядів: 440 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Copyright ucoz.ua © 2024