П`ятниця, 29.03.2024, 18:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Травень » 25 » «Хай книги читає завжди дітвора».
14:51
«Хай книги читає завжди дітвора».

Книга …Важко  переоцінити її значення. Вона - чудове надбання людства, наш кращий порадник і друг, вірна супутниця життя. Вона допомагає найкраще зрозуміти навколишню дійсність, вивчити досвід старших поколінь. Ще не вміючи читати, ми розглядали малюнки  до казок, слухали цікаві історії . Нині  ми щодня маємо справу  з книгою  як в школі, на роботі, так і вдома. Завдячуючи  книжці, ми знаємо минуле, сьогодення  і маємо  можливість заглянути в майбутнє. Тому змалечку, з перших самостійних кроків, ми намагаємось привити нашим дітям любов до книги.  В Стрілецькокутській сільській бібліотеці щороку проводиться  свято «Посвята  в читачі»  для  першокласників. Ось і цими травневими днями  вони  в супроводі класного керівника ГОНЧАРЮК О. М.  відвідали  нашу  бібліотеку. Під час екскурсії діти ознайомились з поняттям бібліотека, бібліотекар, читальна зала. З цікавістю розглядали дитячі книжечки, гортали сторінки, дивилися ілюстрації до творів. З ними була проведена  розмова  про важливість читання та про дотримання правил бережливого ставлення до книг.

 Маленькі читачі показали хороші знання з українських народних казок та казок народів світу, правильно відповідаючи на запитання вікторини «Чарівний кошик». В  конкурсі «Відгадай з якої  ми казки»   першокласники відповідали  на запитання, які допомогли  перевірити  чи уважно  вони  читають  і пам’ятають  героїв улюблених  казок.  Також для нових читачів була проведена екскурс-подорож по бібліотеці «Дім, який відкриває світ»... Діти  ділились  враженнями  про вже прочитані  книжки, розказували  віршики.

По закінченню свята новим читачам було вручено емблеми – «Читач бібліотеки». Читачами бібліотеки в цей день стали 16 першокласників. Для них відкрилися двері у чудовий світ «Книжкового королівства».

Нехай цей шлях буде для них радісним і цікавим. У добру щасливу путь у Королівство Книг.

 

Бібліотекар с. Стрілецький  Кут   Даневич  М. К.

Категорія: Новини | Переглядів: 435 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright ucoz.ua © 2024