П`ятниця, 29.03.2024, 12:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Жовтень » 19 » «Козацькому роду нема переводу»
09:53
«Козацькому роду нема переводу»

14 жовтня в будинку культури с.Брусниця, відбувся святковий концерт з нагоди «Дня захисника України».

На заході були запрошені учасники АТО, афганці та миротворці, які проживають на території Брусницької сільської ради, як почесні гості,захисники вітчизни всі отримали вітання від сільського голови Івана Теофіловича Загарія, депутата районної ради Василя Тодоровича Грицюка та солдата почесної варти окремого президентського полку – Віталія Доброго.

Також відбулося і  покладання квітів до памятника загиблим односельчанам в роки війни та пам’ятного хреста. Концертна програма  була насичена і цікавою, розпочалася з колоритних буковинських танців у виконанні народного ансамблю «Черемшина» м.Вашківці, керівник Орист Сірецький. Прозвучали ряд сольних естрадних номерів від  – Віти Юсип, Каріни Сливчук, Максима Рудея, Діани Николайчук та Галини Захарової.

У виконанні учнів 7-В класу, Брусницкого ЗНЗ прозвучала літературно – музична композиція «Козацькому роду нема переводу», керівник – Ольга Миколаївна Калинчук. Звучали пісні у виконанні вокального ансамблю «Дзвіночок», керівник – Леся Гавдун. Ряд патріотичних пісень виконала і чоловіча група – керівник Євфрозина Руснак, акомпоніатор – Михайло Луців.

Родзинкою святкового концерту , були  показові виступи з панкратіону під керівництвом  тренера майстра спорту України – Анрія Мангера. Також звучали естрадні пісні у виконанні сімейного дуету – Максима та Аліни Рудей, які були і ведучими концертної програми.

Свято завершилося на піднесеному святковому і дуже гарному настрої, всі учасники художньої самодіяльності дарували свої творчі навички з любовю для своїх захисників вітчизни, вони в свою чергу, разом з усіма присутніми у залі дарували гучні оплески і радісні посмішки.  

Для гідного святкування  свою  посильну фінансову допомогу вклали і підприємці, які знаходяться на територій сільської ради, також керівники Товариства «Брусницьке», «Брусницька земля» та агрофірма «Калина-1» с.Кальнівці. На початку дня у церквах були відправлені служби, після закінчення концерту учасники АТО ,відвідали святковий обід. 

Організаторами заходів були  - Брусницька сільська рада, художня самодіяльність, директор будинку культури  – Василина Брицька.   

Категорія: Новини | Переглядів: 386 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Copyright ucoz.ua © 2024