П`ятниця, 26.04.2024, 13:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 7 » Літо з книгою
16:25
Літо з книгою

Літо -  це канікули з веселими іграми, забавами, пригодами та книжковими дивами.

Для корисного відпочинку  в дні літніх канікул бібліотекарі відділу обслуговування дитячої районної бібліотеки: Савчукевич Н.Д. та Андроник М.І. проводять заходи в рамках програми літніх читань.

Бібліотекарі підготували для читачів дивовижні подорожі в море цікавих книг і яскравих журналів, захоплюючі настільні та розвиваючі комп'ютерні ігри! А ще тут, у бібліотеці, діти знаходять друзів, однодумців, цікавих співрозмовників, з якими цікаво читати, грати, розгадувати ребуси, вікторини, загадки, малювати, творити – розважатися!

Для читачів оформлені виставки:

Виставка-хобі "Літній настрій"

      Книжковий розвал "Літо з книгою" 

Віртуальна виставка: "Подорожі містами та країнами" 

Протягом перших днів червня  нашу бібліотеку відвідало багато дітей  для яких працівники дитячої бібліотеки провели екскурсії, ознайомили дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками, що представлені у відділі обслуговування 1-4 класів та 5-9 класів. Також бібліотекарі познайомили дітей з правилами користування книгою та бібліотекою, ознайомили з тематичними  полицями дитячого фонду, а також проінформували про нові надходження літератури для дітей. В ході екскурсії діти ознайомилися з правилами безпечної роботи з комп’ютерами, які знаходяться в Інтернет – центрі. Цікавим доповненням екскурсій ставала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок. Весело та радісно було в ці дні в бібліотеці. Всім дуже сподобались цікаві та пізнавальні екскурсії, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Дуже приємно те, що разом з дітьми приходили батьки, бабусі і навіть татусі з бажанням взяти книжечки для своїх дітей, щоб вони читали в літку.

Літо попереду і багато цікавого у бібліотеці теж: віртуальні подорожі, інтелектуальні квести, інформаційні огляди, розвиваючі ігри, вікторини,  екскурсії бібліотекою, літературні огляди, бібліотечні уроки, краєзнавчі години, перегляди пізнавальних фільмів, Інтернет -уроки.

 

Бібліотека чекає з радістю Вас. До зустрічі!

Категорія: Новини | Переглядів: 575 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright ucoz.ua © 2024