Субота, 20.04.2024, 14:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 14 » «Родина – берегиня роду людського»
11:32
«Родина – берегиня роду людського»

День Матері - це одне із шанованих свят у році. Щороку в другу неділю травня, ми вітаємо наших найрідніших людей своїх люблячих матерів. Мати дає нам всім життя. Без неї не було б родини, сім`ї, продовження роду.
13 травня 2018 року в приміщенні бібліотеки с.Брусниця, відбулося родинне свято, яке підготували юні учасники клубу за інтересом «Дитячий театр книги «Веселка», під назвою « Родина – берегиня роду людського», на якому вшанували матерів і всіх членів сім`ї кожної родини. 
Мета зустрічі — зачерпнути водиці із джерела роду нашого, звернутися до народної мудрості, вчитися по ній шанувати батьків своїх, що життя нам подарували, і рідну землю, до якої приросли корінням.
Майже три з половиною тисячі років тому на кам’яних таблицях, які отримав пророк Мойсей від Бога на горі Синай, були висічені слова: «Шануй батька твого і матір твою, щоб добре тобі було та щоб довголітнім ти був на землі».
Розпочався захід танцем під відому пісню нашого славного земляка Назарія Яремчука «Родина». Далі прозвучали вірші та ряд пісень, присвячені нашим мамам, татусям, дідусям та бабусям, братам та сестрам. Також прозвучав «Вірш для мами», притча про сімейне життя «Отрута у серці». Більш яскравого і веселого настрою додали театралізовані сценки під назвами: «Панянка і селянка», «Параска і Палажка», «Перепис населення», «Фараони». Усі без винятку юні аматори майстерно і артистично зіграли свої ролі, а саме: Олег Фальоса, Андріана Козьма, Ангеліна Козьма, Аня Жих, Гарик Даскалюк, Люба Николайчук, Артем Терентяк, Олександра Косовець та Валерія Глинська. Вони подарували своїм глядачам заряд енергії, а від запального сміху - кілька хвилин життя. На закінчення заходу прозвучали вітання від депутата Брусницької сільської ради – Ольги Василівни Недокус. За родинним солодким столом, який організували батьки юних аматорів, обговорили та обмінялися враженнями, поділилися пропозиціями щодо подальшої роботи. Свято вдалося. Присутні задоволенні роботою бібліотеки та масовими заходами, в яких беруть участь їхні діти.

Категорія: Новини | Переглядів: 359 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright ucoz.ua © 2024