Середа, 24.04.2024, 08:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Грудень » 20 » «Тепла, добра і радості нам міх приніс Святий Микола на поріг»
18:37
«Тепла, добра і радості нам міх приніс Святий Микола на поріг»

Нічка-чарівниця... темна і казкова.
Розносить по світу дива загадкові.
Тільки раз у році нічка ця буває,
коли щедрий Миколай дари посилає…

19 грудня у День Святого Миколая Чудотворця у приміщенні актової зали Кіцманського районного будинку дитячої творчості працівники Кіцманської районної дитячої бібліотеки спільно з Кіцманським волонтерським центром організували театралізоване свято для 40 дітей учасників АТО .
Під час дійства перед дітками виступили учасники Клубу за інтересами Дитячого Театру Книги «Веселка»: Терентяк Артем – хлопчик Дмитрик, Дим`янчук Вікторія – Зірочка , Глинська Валерія – Лисичка та дівчинка Оленка, Косовець Олександра – Мишка та Ябіда-Ягуся, Николайчук Любов – Ангел, Фальоса Олег – Чахлик , Коча Максим – Чортик, Даскалюк Георгій – Святий Миколай та ведучий , Пунговський Дмитро – ведучий (керівник Юрій Васильович Понич – бібліотекар с. Брусниця), з виставою «Добрий святий Миколай». 
Казкові герої для діточок проводили цікаві конкурси «Передай далі», «Знаю, не знаю», «Віршограй Миколаю» . У останньому конкурсі прийняли участь активні читачі бібліотеки, учні Кіцманського НВК : Кошурба Григорій, Бужак Альбіна та Кароліна , учні Кіцманського ЗЗСО І-ІІІ ступенів: Сухолотюк Кирил, Гаврилюк Кароліна, Бажан Олександра та Ірина, учні Кіцманської районної гімназії: Краснов Микола і Савчукевич Ангеліна .
Завітав на свято Старий рік – Краснов Іван з своїми помічницями Кардинал Наталією та Чубенко Христиною, щоб попрощатись із дітками та побажати у Новому році миру та втіхи на кожному кроці , здійснення планів і мрій у прийдешньому Новому році!
Гарного та веселого настрою усім присутнім додали музичні номери вихованок гуртка «Акорд» Кіцманського районного будинку дитячої творчості: Мамаївської Аліни, Олєйнікової Катерини та Бевцик Яни (керівник Ярослав Анучкін).
Колектив Кіцманської районної дитячої бібліотеки висловлює безмежну вдячність спонсору нашого свята, депутату Чернівецької обласної ради, голові районної ПО ВО «Батьківщина» Андрію Дмитровичу Маковею, який вкотре завітав на свято та подарував усім учасникам заходу солодкі подарунки від Святого Миколая.
Також щиро дякуємо за співпрацю у організації та проведенні свята начальнику Відділу освіти Кіцманської РДА Николайчуку Івану Тарасовичу, директору Брусницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів Гулі Ользі Кузьмівні та голові Брусницької сільської ради Загарії Івану Теофіловичу, Кіцманському волонтерському центру.

Категорія: Новини | Переглядів: 358 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright ucoz.ua © 2024