П`ятниця, 26.04.2024, 12:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Травень » 29 » Травневі виступи та міні- гастролі.
14:02
Травневі виступи та міні- гастролі.

Місяць травень для учасників Клубу за інтересами Дитячий Театр Книги «Веселка», який створений та  працює при бібліотеці с.Брусниця, був насичений різноманітними виступами.

Юні аматори підготували для своїх глядачів телеверсію гумористичної театралізованої  програми "Про маму сказати - не вистачить слів".

Перший виступ відбувся в бібліотечній залі с.Брусниця  12 травня, присвячений Дню матері. Згодом гумористичну концертну програму 14 та 21 травня мали можливість переглянути і учні Брусницького ЗЗСО I-III cт. ім. І.В.Миколайчука.   На завершення, 26 травня зі святковою програмою учасники Клубу здійснили міні - гастролі в с.Чортория та с.Діброва, де також подарували гарний настрій усім глядачам, які завітали у заклади культури на наш концерт. Дуже приємно, що  від глядача  діти отримали веселі посмішки, гарні відгуки та гучні оплески.

Хочеться  щиро подякувати за теплий прийом  завідувачам цих закладів  с.Чортория -Костянтину Миколайовичу Плешко та с.Діброва - Зіні Миколаївні Купчанко.Також окрема подяка водіям Ярославу Глинському та Іллі Николайчуку,які перевозили нас на міні - гастролі. Також щира подяка  всім батькам дітей – учасників, зокрема Марії Василівні Собко та Тетяні Миколаївні Жих за активну підтримку і допомогу під час поїздки. Окрема, щира подяка дирекції, вчителям та класним керівникам Брусницького ЗЗСО I – III ст.ім. І.В.Миколайчука за активну співпрацю з нашою бібліотекою. Ми вдячні і сільському голові Івану Теофіловичу Загарії за  підтримку в окремих питаннях роботи нашого театру та бібліотеки.

Навчальний рік закінчився, а бібліотека активно працює в своєму руслі далі.

У всіх юних театралів є ще багато планів та роботи, щоб цікаво і весело провести літні канікули. А з нового навчального року знову працювати над новими постановками і радувати свого глядача черговими цікавими виступами.

 

                                                                                                Юрій Понич

                                                                               бібліотекар, бібліотеки

                                                                                        с.Брусниця.

Категорія: Новини | Переглядів: 445 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright ucoz.ua © 2024