Середа, 24.04.2024, 20:59
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Січень » 19 » «Від Різдва до Йордана мандрує Україною Коляда»
10:42
«Від Різдва до Йордана мандрує Україною Коляда»

Сьогодні надворі зима… І її з нетерпінням так чекала малеча! Адже цієї чудової пори року найбільше свят, які приносять дітям та дорослим можливість отримати позитивні емоції та джерело натхнення, якого вистачить на весь прийдешній рік.

17 cічня у приміщенні музичної зали Кіцманського будинку дитячої творчості відбулося Різдвяно-новорічне свято «Від Різдва до Йордана мандрує Україною Коляда». На свято завітали особливі гості – Герої , учасники АТО зі своїми дітками та рідними.

Усі присутні на святі поринули у вир новорічно-різдвяного настрою, який панував у залі. Активні читачі Кіцманської районної бібліотеки Сухолотюк Кирил, Гаврилюк Кароліна, Ключинський Максим, Корзун Артем, Бужак Альбіна та Кароліна, Рихло Анастасія , Тарас і Назар, Краснов Іван і Микола, Савчукевич Ангеліна, Бажан Олександра та Ірина розповіли у віршованій формі про красу свят Різдвяного циклу, а також для усіх присутніх разом із бібліотекарями Мирославою Андроник , Наталією Савчукевич та завідуючою Аллою Красновою заколядували колядки: «Нова радість стала», «Добрий вечір тобі». Окрасою заходу стали виступи вихованців Будинку дитячої творчості: Орловської Аліни, Шевчук Аліни (керівник Драгінда Наталія Іванівна), Харюк Мар’яни, Бевцик Яни , Ткачук Крістіни, та ансамблю саксофоністів «Вабанк» у складі : Пілата Олександра, Апостолюка Максима, Захарюк Катерини, Рихла Назара, Тараса та Анастасії (керівник Анучкін Ярослав Миколайович) .

З словами привітань до усіх присутніх звернулась директор Кіцманської ЦБС Орися Миколаївна Сухолотюк та голова Кіцманського волонтерського центру Анна Михайлівна Юрбаш , які вручили діткам учасників АТО солодкі подарунки від райкому профспілки працівників культури.

За добрим звичаєм гостей та колядників пригощали солодощами. І ми цю традицію зберегли завдяки допомозі Наталії Анатоліївни Леонтьєвої , директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді , яка принесла на свято солодкі гостинці, якими почастували гостей свята.

Свято було організоване та проведене завдяки співпраці працівників Кіцманської районної дитячої бібліотеки , працівників Кіцманського будинку творчості та Кіцманського волонтерського центру.

Ось так із року в рік минає часу лік, зима приносить свята щедрі та багаті. Приходить в гості Коляда й мандрує Україною від Різдва й до Йордана. Ми усіх вітали нині , щоб жили в здоров’ї та у мирі, щоб замріяне здійснилось , щоби добре Всім гостилось. Дякуємо щиро , що в гості завітали , разом з нами святкували!!!

Категорія: Новини | Переглядів: 403 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright ucoz.ua © 2024