П`ятниця, 29.03.2024, 05:10
Вітаю Вас Гість | RSS

Кіцманська центральна районна бібліотека

Категорії розділу
Новини [294]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Червень » 29 » Захід до "Дня Конституції України та Дня молоді"
12:09
Захід до "Дня Конституції України та Дня молоді"

"Весела вікторина про рідну Україну"відбулася 26.06.2016 року в приміщенні бібліотеки с.Брусниця. Сам захід приурочили до Дня Конституції України та Дня молоді. Ці два державні свята з року в рік відзначаються майже в один день, інколи співпадають в святкуванні в останню неділю червня разом. Гра - вікторина відбулася у формі питань і відповідей, які були розподілені на 6 конкурсів. Спершу перед початком гри учасники, щляхом жеребу розприділилися на дві команди і обрали назву команди  - " Тяп - ляп " і "Капітошка".

Перший конкурс мав назву "Розминка або включи свої мізки", складався з двох турів, в яких учасники виконували завдання з правельного продовження відомих українських прислівїв та питань з історії України.

 Другий конкурс мав назву "Щасливі питання про книги та Україну", учасники відповідали на питання виникнення книги та історію України. 

Третій конкурс був музичним, під назвою "Музична хвилинка або шиворот на виворот", учасники команд, щляхом назви порядкового номеравибирали мелодії в форматі команда - команді  відгадували їх, тим самим заробляли бали. 

Четвертий конкурс був одним із найскладніших, поділявся на три тури  в яких були по   3 - 4 питання повязані з географією України, області району та села. 

У пятому конкурсі, який мав назву "Битва капітанів", лідери команд виконували завдання в трьох турах, витягували без рук конфети з тарілки з мукою, складали слова з букв, які були у реченні під назвою - "Україна єдина держава", також змагалися зі своїми знаннями про письменників України.

 Шостий тур під назвою "Домашнє завдання або Фінал", поділявся на два тури в, яких учасники розрізняли та давали правильне походження обрядової одежі Буковини також відповідали на питання про рушники та їх назви в різних обрядових дійствах.

За всім процесом гри, уважно слідкували та підраховували бали, члени журі у складі; Світлани Цуркан, Ольги Курчак, Ольги Малярчук - бібліотекар с.Чортория та Оксани Коваль - бібліотекар с.Зеленів. За справедливим і вимогливим підрахунком переможцями всього лише в один бал, стала команда під назвою "Тяп - ляп" в  якій грали учасники - Мойсюк Богдана, Никифорець Дарина, Завялець Ангеліна, Курчак Ростислав, капітан команди – Вірста Анастасія

В команді  переможених "Капітошка", грали - Антон Цуркан, Никифорець Анастасія, Роман Гунько, Крістіна Лемко та капітан команди – Анастасія Даниляк.                                  

Ведучою свята була - Богдана Присяжнюк. Усі учасники отримали подякі за перемогу та участь у грі. Сам захід відбувся з метою:  Національно - патріотичного виховання дітей та молоді, популяризація серед цих категорій населення, любов до українських традицій, вивчення історії  та географії України, залучення до відвідування біблотек та читання книг в такій нетрадиційній формі, яка має назву- гра.

                                                                                                                      

                                                                                                                       Юрій Понич

                                                                                                   - бібліотекар, бібліотеки

                                                                                                                с.Брусниця

Категорія: Новини | Переглядів: 427 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright ucoz.ua © 2024